Murska W-Max 10C
International

Murska-valssimylly W-Max 10CMurska W-Max 10 Contractor on urakointikäyttöön suunnattu, vetoalustalla varustettu valssimylly.

Kapasiteetti puintikostealla viljalla on jopa 20 t/h.  
Murska W-max 10 C on varustettu monikäyttöalustalla.
Siihen saa vaihtoehtoisesti tuubipakkauslaitteen tai 3-5 m pitkän purkuelevaatorin.
Lisävarusteena on saatavilla hinattava Murska täyttölaite tai kiinteästi mukana kulkeva täyttöruuvi.

 
V-Veitset
Mahdollistavat herne- ja härkäpapuseosviljojen murskaamisen puintikosteana.
Lisävarusteena kaikkiin W-Max -myllyihin.
murska v veitset

Tekniset tiedot

  • murska-discmills-fi-2022
 

W-litistystekniikkaa

Murska W-Max on tehopakkaus, jota on myös vaivaton käyttää. Energiantarve on pieni suhteessa kapasiteettiin. Uudella hiertävällä litistystekniikalla päästään täydelliseen murskaustulokseen. W-valssi soveltuu kaikille rehuviljoille sekä kuivana että puintikosteana: kaura, ohra, vehnä, maissi, herne, härkäpapu ja seosviljat.
Murska W-Max on miellyttävän hiljainen ja suorastaan mukava käyttää. Säilöntäainetta voi kuljettaa paljon kerralla mukana. Litistysasteen säätö on helppoa ja tarve vähäistä. Huoltokohteet ovat hyvin esillä. Edistyksellinen ohjausjärjestelmä vapauttaa käyttäjän miettimästä säilöntäaineen annostelua ja litistettyjä viljatonneja.

W-Data -ohjausjärjestelmä

Lisävarusteena saatava ohjausjärjestelmä helpottaa myllyn käyttöä. Myllyssä on automaattinen syötön säätö ja viljan kosteuteen perustuva säilöntäaineen annostelu.
Työn loputtua järjestelmä lähettää matkapuhelimeen raportin, jota urakoitsija voi käyttää laskun lähetteenä. Raportissa ilmenee mm. käytetty aika, säilöntäaineen määrä ja murskatun viljan kokonaismäärä. Järjestelmästä saa myös väliaikatietoja. Ohjausjärjestelmä huolehtii myös käyttäjän ja koneen turvallisuudesta.