Tietoja yrityksestä
International

Aimo Kortteen Konepaja Oy

 

Erikoisosaamistamme on kuivan ja kostean rehuviljan käsittelyyn ja säilöntään tarkoitettujen koneiden ja laitteiden valmistus.AKK Halli 590 Olemme tällä alalla maailman johtava valmistaja.

Menetelmäkehitystyötä tehdään kotimaisten (MTT, VTT, TTS) ja ulkomaisten tutkimuslaitosten kanssa.

Kehitämme ja valmistamme tuoteteknologiaa, joka säästää energiaa ja ympäristöä, vähentää ja helpottaa maataloustyötä sekä parantaa tilojen kannattavuutta. Palvelumme on kokonaisvaltaista ja tähtää pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.

Päätuoteryhmiämme ovat Murska-valssimyllyt vastapuidun ja kuivan viljan litistykseen, spiraalikuljetin- ja ruokintajärjestelmät karjalle, rehusekoittimet ja siilot sekä Raju-levikepyörät traktoreihin ja perävaunuihin.

Asiakkaitamme ovat pääasiassa maatalousyrittäjät, mutta myös teollisuuslaitokset, alihankintaostajat ja yksityiset asiakkaat.

Murska Lineup

Historia

Historia1

Valssimyllyjen valmistus alkoi 1969, jolloin ensimmäinen valssimylly valmistui oman ja naapuritilan yhteiskäyttöön. Ensimmäiset sarjat valmistettiin 1971 Raju-valssi nimellä.

Keskon kauppiaat aloittivat myynnin Murska-nimellä 1974. Yhteistyö K-ryhmän kanssa syventyi vuonna 1980, jolloin Kesko otti myyntiin myös Raju-vanteet.

Nykyisen värinsä myllyt ovat saaneet Keskon ja Lahden muotoiluinstituutin kanssa tehdyssä tuotekehitysprojektissa, joka käynnistettiin 1996.

Ensimmäiset vientikaupat on tehty 1980-luvun alussa.

Yrityksemme arvot

Lupauksista, laadusta ja luotettavuudesta pidetään kiinni. Asiakkaan tarpeet tunnetaan, ja ne täytetään mahdollisimman hyvin. Myydään asiakasta palveleva tuotekokonaisuus.