ETUSIVU
International
Yleisen maailmantilanteen takia komponenttien saatavuudessa voi olla normaalia pidempiä toimitusaikoja. Pyydämme asiakkaitamme ja jälleenmyyjiämme varautumaan varaosien ja komponenttien pidentyneisiin toimituksiin.

Nurmi13 Murska7Tiesithän, että murskeviljan teknologiainvestointeihin voi saada investointiavustusta!

Murskeviljan teknologiainvestointeihin on mahdollista saada investointiavustusta. Investointi rahoitetaan työympäristön parantamiseen liittyvien investointien kautta. Avustusta on mahdollista saada 30 % investoinnin verottomasta kustannusarviosta. Avustuksen minimimäärä on 3 000 euroa eli investoinnin tulee olla vähintään 10 000 euron suuruinen, että avustus voidaan myöntää.

Investointitukea haetaan oman alueen Ely-keskuksesta. Investointituessa on vuosittain neljä hakukierrosta, jotka päättyvät 15.1., 15.3, 15.8. ja 15.10. Näihin päivämääriin mennessä jätetyt hakemukset otetaan käsittelyyn. Investointitukihakemuksia voi kuitenkin jättää jatkuvasti Hyrrä-palvelussa.

Investointitukihakemuksen liitteeksi tarvitaan liiketoimintasuunnitelman tekstiosio, mutta laskelmia ei näissä investoinneissa liiketoimintasuunnitelman liitteeksi tarvita. Liiketoimintasuunnitelma kannattaa kuitenkin tehdä huolella, koska kaikki investointitukihakemukset pisteytetään Ely-keskuksissa liiketoimintasuunnitelman perusteella. Muita tarvittavia liitteitä ovat tarjoukset investoinnista, maatalouden veroilmoitus, verotuspäätös sekä lainaluettelo.

Oman alueesi ProAgrian talousasiantuntijat avustavat sinua kaikissa investointeihin liittyvissä asioissa kuten liiketoimintasuunnitelman laatimisessa ja investointitukihakemuksen teossa. Voit ottaa yhteyttä ProAgriaan  myös kaikissa muissa talouteen liittyvissä asioissa oli kysessä sitten investoinnit, sukupolvenvaihdos, yhtiöittäminen tai ylipäätään talouden tarkastelu ja suunnittelu.

Murska-esitteet

Päivystys ja varaosamyynti sesonkiaikana

puhVaraosapäivystys toimii syksyllä 2022 viikot 32-40.

Puinnin aikainen varaosapäivystys palvelee
numerossa 044-4089 167. Iltaisin klo 16-20, viikonloppuisin klo 9-16 varaosanoudoissa päivystysmaksu on 125€ +alv
 
Arkisin klo 7.30-16 myynti/varaosat 044- 3700 611, tekninen tuki 044-4089 058
 

Murska-suurtehomyllyt

Murska Klubi -videot

juut2

PL LOGO Aimo Kortteen Konepaja Oy FI 417146 web

PL LOGO Aimo Kortteen Konepaja Oy FI 417146 web