Menestyvän tilan menetelmät
Murska - MurskaBio - Raju
W-MAX
Täydellinen murskaustulos
BIOPACKER
Pakkaa ja kompostoi
RAJU-LEVIKEVANTEET
Luonnonmukainen valinta
MURSKA
Tehokäyttäjän mylly
PARASTA REHUA
Luonnollisesti

Myyntijohtaja

Etsitkö kansainvälisiä haastavia teknisen myynnin työtehtäviä? Haemme Ylivieskaan kokenutta myyntijohtajaa, jonka vastuulla on sekä kotimaisen että kansainvälisen myynnin ja markkinoinnin tiimi. Olet myös tulosvastuullinen ja johtoryhmän jäsen. Osallistut jälleenmyyjien kanssa näyttelyihin enimmäkseen eri puolilla Eurooppaa ja Venäjällä.  Voit joutua myös ratkaisemaan teknisiä haasteita asiakkailla.

Olet teknisesti orientoitunut ja sinulla on kokemusta kansainvälisestä myynnistä ja myynnin johtamisesta. Työssä menestyminen edellyttää matkustusvalmiutta sekä suomen ja englannin kielen erinomaista taitoa. Lisäksi saksan kielen ja mahdollinen venäjän kielen taito ovat plussaa. Kykenet itsenäiseen ja tavoitteelliseen työskentelyyn, sinulla on hyvät neuvottelu- ja esimiestaidot, sekä olet joustava erilaisissa tilanteissa ja kulttuureissa.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja mielenkiintoisen paikan alan johtavan yrityksen näköalapaikalla.

> Siirry hakemukseen

Kiitokset Sarka 2019 vierailijoille

Kiitokset Sarka - näyttelyssä kävijöille. Aurinkoista kevään odotusta.

Kuvia messuilta löytyy täältä.

IMG 8958

 

 

 

Huoltopäivystys sesonkiaikana

Huoltopäivystysnumero: 044-4089167
Ma–Pe 15:30-20:00, La-Su 9:00-16:00

Vielä vapaita huoltoaikoja – varaa ajoissa!

Pyydämme keskittämään varaosatilaukset arkisin klo 8.00 - 16.00 väliselle ajalle. Muina aikoina päivystysmaksu on 50 € + alv. Jos tarvitset huoltoneuvontaa, ota esille ennen soittoa käyttöohjekirja ja koneen valmistenumero/vuosimalli.
Tilaa Murska-myllyllesi ennakoiva huolto.

Murskesäilöntä kannattaa

Murskesäilötty rehu on hyvä ja edullinen ravinnonlähde kaikille kotieläimille. Murskesäilöntä parantaa tilan kannattavuutta vähäisenä investointien tarpeena ja pienentyneinä tuotantokustannuksina.

» Lue lisää

Uusi Murska-esite

Successful Farming

Murska Klubi -videot

juut2