Menestyvän tilan menetelmät
Murska - MurskaBio - Raju
W-MAX
Täydellinen murskaustulos
BIOPELLET
Pellettitehdas saha- ja huonekaluteollisuuteen tai osaksi rehutehdasta
BIOPACKER
Pakkaa ja kompostoi
RAJU-LEVIKEVANTEET
Luonnonmukainen valinta
MURSKA
Tehokäyttäjän mylly
PARASTA REHUA
Luonnollisesti

Leningradin alueella ei ole ollut ongelmia sateisista kesistä huolimatta lähes 20 vuoteen, koska siellä korjataan vilja Murska-menetelmällä 2 viikkoa normaalia aikaisemmin ja saadaan siten sadot korjattua ennen syysateita. Tänä vuonna tilat säilöivät sadon poikkeuksellisen sateisessa säässä, mutta saivat kuitenkin kaikki viljan ravinteet talteen.

Valtakunnalliset ja paikalliset televisiot olivat kiinnostuneita Novosibirskista saapuneiden vieraiden tutustumisesta alueen viljansäilöntämenetelmään.  Alueen kuvernööri oli lähettänyt delegaation tutustumaan miten Leningradin alueella pelastetaan viljasatoa.

Gomontovo-tila, jossa haastattelut tehtiin, säilöö tänä vuonna 1000 tonnia viljaa säkkeihin ja 2000 tonnia laakasiiloihin. Viime vuonna tila teki 5200 tonnia murskeviljaa ja säästi 30 miljoonaa ruplaa verrattuna että karja olisi ruokittu väkirehulla. Tila ruokkii lehmät pelkästään murskeviljalla ilman väkirehuja, ja 1400-päinen karja tuottaa keskimäärin 12000 kg maitoa/lehmä. Vieraat tutustuivat toiseenkin Venäjän huipputilaan - Rabititsy-tilaan, jossa on myös 1400 lehmää. Nämä ovat ovat tuottaneet 12139 kg maitoa/lehmä vuonna 2015. Tila ruokkii eläimet myös pelkästään murskeviljalla, jota se valmistaa vuodessa 5000 tonnia.

Katso video.

 

Sarka 2019

 

Tervetuloa Sarka messuille Seinäjoelle osastolle 3f

 

 

 Kuva: Sarka messut 2018

Huoltopäivystys sesonkiaikana

Huoltopäivystysnumero: 044-4089167
Ma–Pe 15:30-20:00, La-Su 9:00-16:00

Vielä vapaita huoltoaikoja – varaa ajoissa!

Pyydämme keskittämään varaosatilaukset arkisin klo 8.00 - 16.00 väliselle ajalle. Muina aikoina päivystysmaksu on 50 € + alv. Jos tarvitset huoltoneuvontaa, ota esille ennen soittoa käyttöohjekirja ja koneen valmistenumero/vuosimalli.
Tilaa Murska-myllyllesi ennakoiva huolto.

Murskesäilöntä kannattaa

Murskesäilötty rehu on hyvä ja edullinen ravinnonlähde kaikille kotieläimille. Murskesäilöntä parantaa tilan kannattavuutta vähäisenä investointien tarpeena ja pienentyneinä tuotantokustannuksina.

» Lue lisää

Uudet Murska-esitteet

     
Murska-esite
2018
-pdf 4mt
   

Successful Farming

Murska Klubi -videot

juut2