Menestyvän tilan menetelmät
Murska - MurskaBio - Raju
W-MAX
Täydellinen murskaustulos
BIOPACKER
Pakkaa ja kompostoi
RAJU-LEVIKEVANTEET
Luonnonmukainen valinta
MURSKA
Tehokäyttäjän mylly
PARASTA REHUA
Luonnollisesti

Uutisvuoksi: "Maatalousinvestointeihin lisärahoitusta: kustannuksia alas, uutta teknologiaa käyttöön."

Maatalousinvestointeihin on tulossa lisärahoitusta, jolla kannustetaan erityisesti ympäristö-, eläinten hyvinvointi- ja energiantuotantoinvestointien käynnistämiseen. Maatilatalouden kehittämisrahasto Makeraan saatujen lisävarojen avulla halutaan turvata tuotantorakennetta parantavien, kustannuksia vähentävien sekä uuden teknologian ja prosessien käyttöönottoa tukevien investointien rahoitus.

Makeran lisärahoitus on hallitusohjelman panostus maatalouden kannattavaan kasvuun.
— Kustannuksia alentavat ja tuotantoa tehostavat investoinnit ovat kannattavuuden kannalta tärkeitä. Myös eläinten hyvinvointiin ja ympäristöön liittyvät kysymykset ovat muodostuneet yhä tärkeämmäksi tekijäksi elintarviketuotannossa esimerkiksi uusien tutkimusten, teknologian kehittymisen ja kuluttajien valveutuneisuuden myötä. Tuotannon on tähän reagoitava, maatalousylitarkastaja Sanna Koivumäki maa- ja metsätalousministeriöstä kertoo.

Esimerkiksi eläinten hyvinvointia ja ympäristön tilaa parantaviin investointeihin kannustamiseksi molempien alin tukitaso esitetään nostettavaksi 30 prosentista 35 prosenttiin.


Linkki Uutisvuoksi-lehden artikkeliin
http://www.uutisvuoksi.fi/Online/2015/11/03/Maatalousinvestointeihin%20lis%C3%A4rahoitusta%3A%20kustannuksia%20alas%2C%20uutta%20teknologiaa%20k%C3%A4ytt%C3%B6%C3%B6n/2015519807815/16

Murska-menetelmälaskuri

Laske, mikä säilöntämenetelmä on kannattavin omalla tilallasi.

Laskuriin pääset tästä.

kalku

Uudet Murska-suurtehomyllyt

Huoltopäivystys sesonkiaikana

Huoltopäivystysnumero: 044-4089167
Ma–Pe 15:30-20:00, La-Su 9:00-16:00

Vielä vapaita huoltoaikoja – varaa ajoissa!

Pyydämme keskittämään varaosatilaukset arkisin klo 8.00 - 16.00 väliselle ajalle. Muina aikoina päivystysmaksu on 100 € + alv. Jos tarvitset huoltoneuvontaa, ota esille ennen soittoa käyttöohjekirja ja koneen valmistenumero/vuosimalli.
Tilaa Murska-myllyllesi ennakoiva huolto.

Murskesäilöntä kannattaa

Murskesäilötty rehu on hyvä ja edullinen ravinnonlähde kaikille kotieläimille. Murskesäilöntä parantaa tilan kannattavuutta vähäisenä investointien tarpeena ja pienentyneinä tuotantokustannuksina.

» Lue lisää

Uusi Murska-esite

Successful Farming

Murska Klubi -videot

juut2